Mardi Gras nominerade till Årets Byrå 2023

2023-01-17

Mardi Gras kan bli utsedd till bäst i Sverige. Det står klart när de nominerade för “Årets byrå” 2023 presenterades. — Fantastiskt roligt och ett kvitto på att det vi levererar uppskattas av våra kunder och partners, säger Henrik Björklund, vd för Mardi Gras som nominerats i klassen Digital 5-25 Mkr.

I mars 2022 beslutade de två systerbyråerna Right Thing United och Mardi Gras Digital att bli ett. Ett knappt år senare, en helt ny organisation och ett par adderade affärsområden senare har det som i dag går under namnet Mardi Gras skaffat sig möjligheten att kalla sig bäst i landet.

När Regi Research & Strategi offentliggjorde de nominerade till Årets Byrå var Mardi Gras nämligen en av åtta byråer i kategorin Digital med en omsättning mellan 5 och 25 miljoner kronor.

Henrik Björklund är vd för Mardi Gras.

"Att ha genomgått 2022, där nyfunna kollegor från två olika världar på kort tid snabbt kunde hitta ett samarbete kring processer och nya affärsområden samtidigt som kunderna har visat sitt fortsatta förtroende, bevisar att Mardi Gras verkligen har de bästa medarbetarna och en byrå att vara stolt över."

Vinnaren i Årets Byrå utses 8 februari under en gala i Stockholm.