Att jobba på Mardi Gras

Vi som jobbar på Mardi Gras är ett gott – och blandat – gäng designers, webbutvecklare, copywriters, strateger, mediespecialister, projektledare och kreatörer. Vårt kontor är beläget i Vasastan i Göteborg och vi sitter i den legendariska klubben Jazzhusets gamla lokaler. Vi tackar aldrig nej till fest. Och du är bjuden!

Mardi Gras är gemenskap och fest

Mardi Gras – ett namn sprunget ur gemenskap, fest och glädje. Det är ingen slump. Vi gillar glädje. På vår byrå finns en bred blandning kompetenser inom strategi, kommunikation och webbutveckling. Varje dag är en härlig utmaning hos oss. Varför det? Jo, för att vår bransch är i ständig förändring vilket gör att gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi hela tiden måste utvecklas. Både som individer och som bolag.

Vi gillar teamarbete. Dels för gemenskapens skull, men också för att vi förstår att kombinerade kompetenser ger ett helhetsperspektiv som i slutändan gynnar kunden. Oavsett om du föredrar att sitta på plats på vårt kontor i Göteborg eller hemma är du välkommen att jobba hos oss. Så länge du kommer in och säger hej ibland! Eller kanske följer med på våra Odd Thursdays (AW varannan torsdag) på den lokala puben på gatan?

Man lär sig något nytt hela tiden

“Det är väldigt givande att jobba här och det finns framförallt många möjligheter till att växa. Kompetensen på företaget är väldigt bred och folk delar gärna med sig av sin kunskap så man lär sig något nytt hela tiden. Förutom det är alla väldigt uppmuntrande och snälla mot varandra. Och det är ju väldigt viktiga egenskaper hos kollegor!”

Kamila Ivashchenko, Frontend-utvecklare

Jag känner mig uppmuntrad till att utvecklas

“En av flera aspekter jag uppskattar med Mardi Gras är att det alltid finns möjligheten att testa sina gränser. Det finns en vilja att släppa in oss medarbetare och ansvara för nya, utmanande och annorlunda situationer och samtidigt lita på ett kvalitativt resultat på andra sidan. Och för mig som anställd bidrar en sådant förtroende till att jag hela tiden känner mig uppmuntrad till ta nästa steg och utvecklas ännu mer.”

Peter Elvemo, Insights and Communications Manager

Jobb & praktik

Låter vi som en arbetsplats för dig? Kolla in våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan så tar vi en kaffe och lär känna varandra. Man kan aldrig ha för många vänner.