Oh Merde!

Vi kan tyvärr inte hjälpa dig till sidan du sökte, men vi kan hjälpa dig tillbaka till festen.

 

Gå tillbaka till startsidan

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kallar oss experter på digital försäljning och sammanfattar detta under de tre områdena strategi, utveckling och kommunikation. Det är tre väldigt generella ord, som bara betyder något om de fördjupas – och kan kopplas ihop med dig och ditt företag.

Strategi

Inhämta värdefulla kundinsikter som ger dig försprång

Undersökningar

Undersökningar ger värdefulla insikter om hur ditt varumärke uppfattas och vad kunderna egentligen tycker. Fatta kloka, medvetna beslut baserade på fakta och få ett försprång gentemot dem som litar på magkänsla. Varför gissa när det är så enkelt att veta?

Utforska

Gör ditt varumärke starkare

Branding & varumärkesstrategi

Ditt företags möjlighet till framgång vilar på varumärkets styrka. En genomarbetad varumärkesstrategi hjälper dig att stärka din position på marknaden.

Utforska

Fånga dina kunders uppmärksamhet, snabbt

Budskap & kommunikation

Vet dina kunder att du finns? De flesta kan beskriva sitt erbjudande. Det svåra ligger i att göra det snabbt och minnesvärt. Du har dina kunders uppmärksamhet i några sekunder.

Utforska

Optimera dina digitala verktyg för maximal effekt

Digitalisering & verktyg

Allt större delar av affärsdrivande verksamhet påverkas av digitaliseringen. Hitta processer och etablera digitala verktyg som driver din affär på bästa sätt, från marknadsföring och försäljning till leverans och service.

Utforska

Utveckling

UX/UI

En optimal användarupplevelse är A och O. Ta tempen på din webbplats och red ut vilka behov dina besökare har. A/B-testning, analys av besökarbeteende och vetenskapligt förankrad UX-design är några verktyg som kan ta din webbplats till nya nivåer.

Läs mer

Webbplats

Behöver du en digital plattform att sprida ditt budskap på? Eller finns det en befintlig som är i behov av ny design, plats för content eller tillgänglighetsanpassning? Hej och välkommen!

Läs mer

E-handel

Dags att starta e-handel eller optimera din befintliga? Skapa friktionsfria kundupplevelser som genererar digitala affärer med e-handelsplattformen Litium commerce.

Läs mer

Marketing Technology

Teknologi blir en allt viktigare del av en marknadsförares vardag. Använd MarTech (Marketing Technology för att samla in data i olika kanaler samt strukturera och analysera den för att bygga optimala, sömlösa kundupplevelser.

Läs mer

Kommunikation

Innehåll

Content is king. Det är sen gammalt. Bra innehåll skapar varumärkeskännedom och driver försäljning. Utgå från din målgrupps perspektiv och skapa innehåll – för alla dina kanaler – som underhåller, inspirerar, utbildar och övertygar.

Läs mer

Reklam

Reklam handlar om rätt budskap, vid rätt tillfälle, i rätt kanal. Ta avstamp i dagens medielandskap och skapa digital eller analog kommunikation som är relevant, attraktiv och effektiv för din målgrupp.

Läs mer

Medieköp & betald annonsering

Alla kan köpa en annons. Det svåra är att köpa rätt. Maximera träffsäkerheten i köpet av annonsplatser med vår hjälp. Allt från sökmotorannonsering, Instagram och YouTube till uthomhusreklam, radio och native-annonsering.

Läs mer

PR

Allt du gör formar omvärldens syn på dig. Bygg bilden av ditt företag i relation till konkurrenter, i samhällsfrågor eller som arbetsgivare med hjälp av PR. Med tålmodigt och konsekvent arbete kan du få den uppmärksamhet du förtjänar.

Läs mer