Välbesökt premiär för Mardi Gras Mornings

2022-09-07

Marknadsförare i mängder, möjligheter till nätverkande i kombination med de senaste insikterna om MarTech. När Mardi Gras bjöd in till premiären till det som kallas Mardi Gras Mornings blev det succé.

Det var en aktiv morgon på Erik Dahlbergsgatan i Göteborg. Under tisdagen anordnades nämligen den första av det månatliga eventet Mardi Gras Mornings. En återkommande tillställning där kunskap, nya kontakter och trevlig frukost kommer vara centrala och stående inslag.

Då marknadsföring kommer vara det gemensamma temat för frukostträffarna gick den inledande morgonen under benämningen MarTech: Vägen till ett fungerande ekosystem för marknadsföring där Mardi Gras senaste nyförvärv och tillika lösningsarkitekt Niklas Gustavsson delade med av sina erfarenheter från Marketing Technology.

"Det var väldigt kul att få chansen att fysiskt träffa så många personer från så olika typer av företag", säger Niklas Gustavsson. "MarTech är något som engagerar fler men samtidigt kan vara svårnavigerad miljö. Då är det fantastiskt att kunna mötas och diskutera utmaningar och framför allt lösningar."

Totalt ett 40-tal marknadsförare från företag i alla storlekar hade tagit sig till Jazzhuset klassiska lokaler för att ställa frågor och ta emot tips om. Bland annat om hur kundresan kan förbättras, explosionen av antalet marknadsföringssystem och svårigheten att välja bland de samma.

Jennie Eriksson är innehållsstrateg på Mardi Gras och projektledare för Mardi Gras Mornings.

"Vi har länge haft en ambition att skapa en plattform för att träffas och dela med sig av erfarenheter inom marknadsföring. Att då inleda med sen så pass välbesökt premiär är ju så klart fantastiskt kul."

Nästa Mardi Gras Morning hålls 4 oktober på Jazzhuset i Göteborg med temat Kontextuell marknadsföring.

För mer information, kontakta jennie.eriksson@mardigras.se