Samarbeten och partners

Vi kan mycket, men vi kan inte allt. Därför är våra samarbeten och partners oerhört värdefulla för oss. Vi är partner till företag som Google, Klarna, Hubspot, Litium och Umbraco. Och många fler.

Certifierade inom Google, Hubspot, Litium och Umbraco

Utan våra samarbetspartners är vi ingenting. Vi samarbetar med ett gäng kompetenta människor som alla bidrar till att vi kan ge våra kunder det bästa tänkbara resultatet. Vi tycker att man inte kan ha för många goda kontakter och är stolt partner till företag som Klarna och Mediaflow Pro. Och många fler. Dessutom är vi certifierade inom både Google, Hubspot, Litium, Umbraco och Mailchimp för att våra kunder ska vara säkra på att vi kan vår sak.

Partnerskap för ett mer socialt hållbart samhälle

Vi är stolt Premium Partner till My Dream Now som stödjer skolor i områden med stor potential, där många unga saknar vuxna förebilder i arbetslivet. De har en vision om att alla unga, oavsett var man är uppvuxen, ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar. Där är vi enade. Vi drar därför vårt strå till samhällets stack genom att stötta My Dream Now i arbetet med sin digitala närvaro, samtidigt som vi erbjuder våra anställda att engagera sig som klasscoacher.

Vill du samarbeta med oss?

Vår bransch förändras ständigt vilket gör att även vi behöver vara i ständig förändring. Detta skapar spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas, vilket öppnar upp för att nya bekantskaper. Vi är alltid öppna för att skaffa nya kontakter. Hade vi kunnat göra underverk ihop? Kontakta oss så tar vi det därifrån.

info@mardigras.se