Effektivisera din affär med digitala verktyg

I dag påverkas allt större delar av all affärsdrivande verksamhet av digitaliseringen. Vi hjälper till att hitta processer och etablera digitala verktyg för att driva just din affär på bästa sätt. Från marknadsföring och försäljning till leverans och service. Utan krångel.

Kliv in i den digitala värmen

När det är dags att digitalisera sin affär finns det mycket att ta hänsyn till, och många trappsteg att ta sig upp för. För att din webb eller e-handel ska få dina besökare att konvertera krävs en genomtänkt strategi byggd på faktabaserade insikter. Och att du vet hur du ska använda de digitala verktygen.

Experter på digital försäljning

Hos oss finns erfarna experter som varit aktiva i digitaliseringen sedan Volvo skaffade sin första webbplats i mitten av 90-talet. Vi vet vad som krävs. En blandning av strateger, kreatörer och webbutvecklare hjälper tillsammans dig att hitta just din väg till den digitala världen. Vi är ett engagerat gäng som skapar digitalt engagemang.

Se case inom digitalisering: En skalbar e-handel med plats för inspirerande innehåll åt Huski Wear

Analys av kundresa

Det är svårt att läsa sina kunders tankar. Vi hjälper dig att kartlägga dina målgruppers beteenden och utifrån det definiera hur du bäst påverkar dem genom hela kundlivscykeln. Oavsett hur långt liv de har och vilka vägar de tar.

Strategi för e-handel

Är det dags att digitalisera din affär? Vi har lång erfarenhet av e-handel som en kompletterande kanal för försäljning inom såväl B2B och B2C, och kan leda dig hela vägen från insiktsarbete och strategi till färdig e-handelsplattform.

Leadsgenerering

En webbplats är navet för att generera nya affärer. Men det kräver en genomtänkt strategi för att kunna driva till försäljning, med olika verktyg på olika platser i köpresan. Vi vet vad som krävs för att attrahera och konvertera besökare till kunder.

Arbetssätt i digitala verktyg

Att införa ny teknik för att dra mer nytta av de digitala möjligheterna är enkelt. Det svåra är att arbeta på rätt sätt för att dra maximal nytta av de digitala verktygen. Vi har lång erfarenhet av digital försäljning och vet hur vi ska angripa de flesta problemen.

Vi hjälper dig med

  • Analys av kundresa
  • Arbetssätt i digitala verktyg
  • Förenkla köpet med digitala guider/konfiguratorer
  • Förenklad leverans och logistik
  • Kartläggning digitala ekosystem
  • Leadsgenerering
  • LinkedIn som säljverktyg
  • Strategi för e-handel
  • System och processer för kundservice
  • Tekniker för att mäta affär och kundnöjdhet över tid

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om hur du kan effektivisera din affär med digitala verktyg? Hör av dig!

Undersökningar

Varför gissa när det är så enkelt att veta? Fatta kloka, medvetna beslut baserade på fakta och få ett försprång gentemot dem som litar på magkänsla. Undersökningar ger värdefulla insikter om hur ditt varumärke uppfattas och vad kunderna egentligen tycker.

Läs mer

Branding och varumärkesstrategi

Ett företags möjlighet till framgång vilar på varumärkets styrka. Därför behövs en genomarbetad varumärkesstrategi som hjälper dig att stärka din position på marknaden.

Läs mer

Budskap och kommunikation

Vet dina kunder att du finns? De flesta kan beskriva sitt erbjudande. Svårigheten är att göra det snabbt och minnesvärt. Du har bara kundens uppmärksamhet i några sekunder. Ta hjälp av Mardi Gras erfarna strateger och kreatörer.

Läs mer