MarTech – Automatiserad digital marknadsföring

Marknadsföring har förändrats i grunden och under det senaste decenniet har tekniska lösningar blivit allt mer viktigt. MarTech, Marketing Technology, hjälper er att automatisera er digitala marknadsföring. Genom att samla, strukturera och tillgängliggöra er data, förbättrar och effektiviserar vi er kommunikation. Vi har bred kunskap och lång erfarenhet av system som Hubspot, Microsoft Dynamics och Salesforce Marketing Cloud. Och många fler.

Marketing Automation och datadriven marknadsföring

Teknologi har blivit en allt viktigare del av marknadsförarens vardag. Från att samla in data i olika kanaler samt strukturera och analysera den, till att kunna använda datan för att optimera kundens upplevelse. Allt via olika teknologier såsom CDP (Customer Data Platform), CRM (Customer Relationship Management) och diverse Marketing Automation-system.

Vi har lång erfarenhet av Marketing Technology

Hos oss finns kunniga människor som hjälper dig med strategi för datadriven marknadsföring och genomförande i system som Hubspot, Dynamics for Marketing, Salesforce Marketing Cloud/Pardot, Oracle Eloqua, Active Campaign, Custobar och Segment. För att bara nämna några. Genom att kombinera kompetenser inom MarTech med kommunikation och teknik är vi en heltäckande digital marknadsföringspartner.

Marketing Automation-system

Att veta hur du använder ditt marknadsföringssystem på bästa sätt kan vara klurigt. Vi hjälper dig att få ut mesta möjliga av ditt MA-system (Marketing Automation) och tillhörande teknologi. Våra konsulter har lång erfarenhet av modeller och har det som krävs för att lyckas med automatiserad och datadriven marknadsföring.

Customer Data Platform

Vi gillar strukturerad data. CDP (Customer Data Platform) eller kunddataplattform, är ett system som används för att samla och strukturera data för att göra den tillgänglig för marknadsförare. Allt för att kunna skapa bra kundupplevelser. Vi har experter på området som både kan hjälpa dig med val av plattform och operativt arbete i verktyget.

Customer Relation Management

Grunden till bra försäljning är bra kundrelationer. Ett CRM-system (Customer Relation Management), ger dig bättre förutsättningar för att bygga starka relationer med dina kunder. Oavsett om du behöver bolla val av plattform eller hjälp med det faktiska arbetet kan vi hjälpa till.

Strategiarbete för MarTech

Det kommer hela tiden tekniska lösningar som skapar nya möjligheter att utveckla sin kommunikation. Vi har koll på Marketing Automation-landskapet och kan hjälpa dig att ta strategiska beslut. Vi hjälper dig att kartlägga, välja och implementera teknologi för automatiserad och datadriven marknadsföring.

Vi hjälper dig med

 • Marketing automation
 • CDP (Customer Data Platform)
 • CRM (Customer Relation Management)
 • Strategiarbete
 • Operativt arbete i system
 • Hubspot
 • Active Campaign
 • SalesForce Marketing Cloud
 • Dynamics for Marketing
 • Eloqua
 • Custobar
 • mParticle
 • Segment

5 nycklar: Så lyckas du med MarTech

Med rätt användning av system som HubSpot, Salesforce och Eloqua kan du maximera försäljningen, öka kundnöjdheten och samtidigt spara mängder med resurser i form av tid och pengar. Niklas Gustavsson tipsar!

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om marketing technology? Hör av dig!

UX/UI

En optimal användarupplevelse är A och O. Ta tempen på din webbplats och red ut vilka behov dina besökare har. A/B-testning, analys av besökarbeteende och vetenskapligt förankrad UX-design är några verktyg som kan ta din webbplats till nya nivåer.

Läs mer

E-handel

Dags att starta e-handel eller optimera din befintliga? Skapa friktionsfria kundupplevelser som genererar digitala affärer med e-handelsplattformen Litium commerce.

Läs mer

Webbplats

Behöver du en digital plattform att sprida ditt budskap på? Eller finns det en befintlig som är i behov av ny design, plats för content eller tillgänglighetsanpassning? Hej och välkommen!

Läs mer