Webbplats – programmering, webbdesign och integrationer

Behöver du en digital plattform att sprida ditt budskap på? Eller finns det en befintlig som är i behov av ny webbdesign, plats för content eller en tillgänglighetsanpassning? Idag är det viktigare än någonsin att synas digitalt. Vi har sysslat med programmering av hemsidor sedan 1997 och kan allt om synlighet online.

Över 20 års erfarenhet av webb

Oavsett vad du har för syfte och mål med din webbplats kan vi hjälpa dig hela vägen. Från förstudie och wireframes till färdig UX-design och integrationer till system som BankID, produktdatabaser, bokningssystem och medlemssystem. Vi kan till och med hjälpa till att fylla webbsidan med SEO-optimerat innehåll.

Vi är Umbraco Gold Partner

När vi skapar hemsidor använder vi oss av webbpubliceringsverktyget Umbraco CMS. Vi gillar Umbraco. Faktum är att vi gillar det så pass mycket att vi valt att ta alla certifieringar som går att få. Detta har resulterat i att Mardi Gras är en av få Umbraco Gold Partners i Sverige.

Säljande webbplatser

Är du i behov av en hemsida som driver affärer? Vi hjälper dig att skapa en användarvänlig hemsida med strukturerat innehåll som möter ditt företags och dina besökares behov. Du behöver inte ens tänka på innehållet, vi kan lösa det också. Vi kan allt om att skapa webbplatser.

Landningssidor

Vill du skapa en digital one-pager för att kommunicera ett budskap eller behöver en landningssida för en specifik kampanj? Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa till. Med kunskap inom både design, contentproduktion och marknadsföring tar vi dig från idé till färdig produkt.

Intranät

Ett intranät är ett kraftfullt verktyg för företag som vill effektivisera sin interna kommunikation. Det förbättrar inte bara samarbetet mellan sina anställda, det möjliggör en säker delning av information. Utan krångel. Vi har erfarenhet av att bygga intranät och vet vad som behöver tas i beaktning.

Digitala produktkataloger

Med en digital produktkatalog kan du enkelt visa upp dina produkter för potentiella kunder. Inga fler utskriftskostnader, ingen mer bortkastad tid på att uppdatera föråldrade kataloger. Dessutom är de tillgängliga från din dator eller mobil, vilket gör det enkelt att dela och presentera för kunder när du är på språng.

Vi hjälper dig med

  • Bloggar
  • Digitala kommunikativa riktlinjer
  • Digitala produktkataloger
  • Drift och supportavtal
  • Integrationer mot externa system
  • Intranät
  • Kampanjsidor
  • Landningssidor (One-pagers)
  • Produktinformationssystem (PIM)
  • Säljande webbplatser

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om webbplatser? Hör av dig!

UX/UI

En optimal användarupplevelse är A och O. Ta tempen på din webbplats och red ut vilka behov dina besökare har. A/B-testning, analys av besökarbeteende och vetenskapligt förankrad UX-design är några verktyg som kan ta din webbplats till nya nivåer.

Läs mer

E-handel

Dags att starta e-handel eller optimera din befintliga? Skapa friktionsfria kundupplevelser som genererar digitala affärer med e-handelsplattformen Litium commerce.

Läs mer

Marketing Technology

Teknologi blir en allt viktigare del av en marknadsförares vardag. Använd MarTech (Marketing Technology för att samla in data i olika kanaler samt strukturera och analysera den för att bygga optimala, sömlösa kundupplevelser.

Läs mer