Mardi Gras Digital + Right Thing united = ett ännu FETARE kommunikationserbjudande

2022-03-01

Fettisdagen, mardi gras, känns som ett smått perfekt tillfälle att tillkännage att vi – digitalbyrån Mardi Gras Digital och kommunikationsbyrån Right Thing united – nu tar steget fullt ut och går samman till en byrå. Syster-byråer som vi är, är vi inte direkt främlingar för varandra. Vi har hunnit samarbeta rätt flitigt sedan vi blev del av samma koncern i december 2020. Men som en enhet blir vi ännu starkare. En fetare byrå, helt enkelt.

Mardi Gras blir nu en fullservicebyrå som kan hjälpa dig hela vägen från insiktsarbete till val av digital strategi och implementering av e-handels- och webblösningar.

Ambitionen är att aldrig begränsas av kompetensluckor när vi rådger. Du får det du behöver. Inte det vi kan sälja. Med en djup förankring i kommunikationsvetenskap får du dessutom det vi vet fungerar, inget hittepå.

Efter sammanslagningen består vi av över 30 stycken utvecklare, strateger och kommunikatörer med djupgående kompetens inom alla de områden som behövs för att åstadkomma resultat i dagens komplexa kommunikationslandskap.

Vi har redan flyttat ihop och du hittar oss allihop på Erik Dahlbergsgatan i Vasastan i Göteborg.

Om du har frågor om sammanslagningen

Om du har frågor om sammanslagningen är du välkommen att höra av dig till vd Martin Myhrman, martin.myhrman@mardigras.se.