Mardi Gras Mornings 17 januari 2023: Framtidssäkra din webb e-handel

2023-01-10

På årets första Mardi Gras Mornings pratar Robert Niklasson och Henrik Klintenberg om hur du framtidssäkrar din webb/e-handel med kunden i centrum. Med avstamp i composable och headless tittar vi närmare på hur det kan användas för att inte bara skapa en enhetlig kundupplevese genom alla kontaktpunkter, utan också öka din effektivitet så att du kan fokusera mer på strategi och kommunikation med kunden.

Det här eventet har redan ägt rum.

Dagens konsumeter inte bara vill, utan förväntar sig att kunna interagera med ditt företag genom en mängd kanaler – fysisk butik, app, sociala medier, kundtjänst, lojalitetslösningar och så vidare – och få samma upplevelse överallt. Gårdagens monolitiska plattformar är inte riktigt skapade för det.

Användarnas förändrade beteende har därför format ett nytt sätt att bygga webb och e-handel. De monolitiska plattformarna får i allt större utsträckning ge vika för mer “sammansättningsbara” – composable – lösningar.

Grundprincipen är att komponenter kan samspela utan att vara sammansvetsade. De tillåter dig att välja de bästa verktygen för att möta specifika affärsbehov utan att vara bunden till en enskild plattforms funktioner eller plugins. Det blir lättare att koppla på, koppla bort eller byta ut komponenter i takt med att behoven förändras.

17 januari berättar Robert och Henrik mer om hur composable och headless kan användas för att möta användarnas och dina krav på sömlösa upplevelser, flexibilitet och skalbarhet.


Tid: 17 januari, 2023 kl. 07:30-09:00

  • 07:30 Frukost och mingel
  • 07:45 Föreläsning
  • 08:45 Diskussion och frågor
  • 09:00 Avslutning


Plats
: Mardi Gras Digital, Erik Dahlbergsgatan 3 (gamla Jazzhuset), Göteborg. Närmaste hållplats är Vasaplatsen.

Det här eventet går endast att delta i på plats😊 Antalet platser är begränsat så anmäl dig så fort du kan.


Mer om Robert och Henrik

Robert Niklasson är senior frontend-utvecklare och en central spelare i Mardi Gras webb- och e-handelserbjudande.

Henrik Klintenbergs expertis är digital försäljning, plattformshandel och Unified Commerce. Han har byggt upp fyra företag från grunden och föreläser också om digital försäljning på IHM Business Schools E-commerce manager-utbildning.