Mardi Gras Mornings 8 november: Så gör undersökningar företagen bättre

2022-10-25

Ett frukostseminarium om att våga vägra magkänsla, och hur och var hitta svar och varför en undersökning alltid är användbar. Oavsett resultat.

Det här eventet har redan ägt rum.

Vad tänker era kunder om er? Hur ska er logotyp se ut? Kommer ert koncept att fungera? Hur tar ni er in på nästa marknad? Är ni säkra på era antaganden?

I dag kan ett företag enkelt med hjälp automatiserade system få insyn i hur en kund beter sig på en hemsida eller i sociala medier. Men hur mäter ni som företag vad någon tänker, föredrar och tycker om era framtida produkter? Om er kundkontakt? Om er som potentiell arbetsplats? Och hur tar ni reda vad på som kunde ha varit bättre? Och hur vet ni vilka som tycker vad?

Undersökningar.

Under nästa Mardi Gras Morning delar Katarina Åkesson och Peter Elvemo från Mardi Gras Insights-grupp med sig om hur ett företag, verksamhet eller organisation slutar med antaganden, tar mer pålästa beslut och därmed når bättre resultat med undersökningar som metod.

Du får bland annat:

  • Svar på varför och hur en optimal undersökning genomförs
  • Konkreta kund-exempel från Mardi Gras
  • Resultat från undersökningen: Så tänker Göteborgsregionens vd:ar om 2023

Välkommen!

Tid: 8 november, 2022 kl. 07:30-09:00

  • 07:30 Frukost och mingel
  • 07:45 Föreläsning
  • 08:45 Diskussion och frågor
  • 09:00 Avslutning

Plats: Mardi Gras Digital, Erik Dahlbergsgatan 3 (gamla Jazzhuset), Göteborg. Närmaste hållplats är Vasaplatsen.

OBS! Det här eventet går endast att delta i på plats😊 Antalet platser är begränsat så anmäl dig så fort du kan, dock senast 3 november.

Om Katarina och Peter

Katarina Åkesson, med 25 års erfarenhet från undersökningsbranschen, har tagit reda på allt från barns ätbeteende av godissnören, kvinnors preferenser i modebranschen och fastighetsbolagens erfarenhet av arkitekter.

Peter Elvemo har med 15 års erfarenhet från medievärlden inom både journalistik och PR vana att ställa frågor och få svaren från partiledare, guldbollenvinnare och fordons-vd:ar.