Nya windcorp.se är både e-handel och mötesplats för blåsmusiker

Det huvudsakliga målet när samarbetet med blåsinstrumentförsäljaren Windcorp inleddes var att gå från bara e-handel till e-handel och samlingsplats för blåsmusiker. Den dåvarande hemsida höll inte riktigt måttet, varken konverteringsmässigt, plattformsmässigt eller rent estetiskt. Det första steget blev därmed att göra en total redesign.

Från förstudie till e-handel och mötesplats

Arbetet med att skapa den nya sajten började men en förstudie. Den gav oss insikter om både Windcorp som verksamhet och vem som kommer till dem för hjälp. Parallellt genomfördes också en teknisk genomlysning och kravställning av det nya systemet.

Windcorp är i dag en webbplats med användaren i fokus. Den är en naturlig mötesplats för både personen som letar efter ett specifikt instrument eller tillbehör och personen som är sugen på att gå på konsert eller hitta någon att spela tillsammans med.

Om Windcorp

Windcorp är Sveriges ledande blåsinstrumentspecialist med välsorterade butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö, e-handel och reparationsverkstad. Oavsett om du är nybörjare, rutinerad yrkesmusiker eller någonstans mitt emellan kan Windcorp hjälpa till.

windcorp.se

Kontakta oss

Vill du veta mer om det här projektet eller har du frågor om digital försäljning? Hör av dig?