Nya windcorp.se är både e-handel och mötesplats för blåsmusiker

När samarbetet med Windcorp inleddes var det huvudsakliga målet att gå från e-handel till e-handel och samlingsplats för blåsmusiker. Dåvarande hemsida höll inte riktigt måttet, varken konverteringsmässigt, plattformsmässigt eller rent estetiskt. Det första steget i samarbetet för att göra Windcorp till en naturlig destination för blåsmusiker blev därmed att göra en total redesign av nuvarande lösning.

Från förstudie till e-handel och mötesplats

Arbetet med att skapa den nya sajten grundades i en förstudie, för att ge oss insikter om både Windcorp som verksamhet, och även vem som kommer till dem för hjälp. Parallellt med detta genomfördes också en teknisk genomlysning samt kravställning av det nya systemet.

Windcorp är i dag en webbplats med användaren i fokus. Den är en naturlig mötesplats för både personen som letar efter ett specifikt instrument eller tillbehör och personen som är sugen på att gå på konsert eller hitta någon att spela tillsammans med.

Om Windcorp

Windcorp är Sveriges ledande blåsinstrumentspecialist med välsorterade butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö, e-handel och reparationsverkstad. Oavsett om du är nybörjare, rutinerad yrkesmusiker eller någonstans mitt emellan kan Windcorp hjälpa till.

windcorp.se