Om oss

Alla är olika. Vi är Mardi Gras.

Mardi Gras är en organism som består av alla oss som jobbar här. Vi har som individer helt olika kompetenser. Om vi inte arbetade ihop, skulle vi kanske aldrig ha lärt känna varandra. Alls. Som tur är arbetar vi ihop, med betoning på ihop. Det är tillsammans vi klarar av att utmana våra kunder med lösningar de inte visste fanns.

Våra kunder, ja. De kommer till oss och vill ha hjälp med något. Det får de. Men vi brukar ge dem mer. Inte bara kan vi hjälpa dem med sådant de inte visste att de behövde. Vi kan även visa att det kommer att gynna deras affär. Det är inte det sämsta.

Alla är olika, och vi är Mardi Gras. Det är inte så illa det heller.

Våra samarbetspartners

Vi kan mycket, men vi kan inte allt. Därför är våra samarbetspartners oerhört värdefulla för oss. Vi är partners till företag som Google, Klarna, Hubspot, Litium och Umbraco. Och många fler. Kanske hade vi också kunnat göra underverk ihop?

Mardi Gras är gemenskap och fest

Vi gillar teamarbete. Dels för gemenskapens skull, men också för att vi förstår att kombinerade kompetenser ger ett helhetsperspektiv som i slutändan gynnar kunden. Oavsett om du föredrar att sitta på plats på vårt kontor i Göteborg eller hemma är du välkommen att jobba hos oss. Så länge du kommer in och säger hej ibland! Eller kanske följer med på våra Odd Thursdays (AW varannan torsdag) på den lokala puben på gatan?

Jobb och praktik

På Mardi Gras jobbar ett gott, och blandat, gäng designers, copywriters, strateger, webbutvecklare, kreatörer, mediespecialister och projektledare. Söker du nytt jobb eller en praktikplats? Kika in här.