Utveckling

Den digitala miljön är navet i samtida marknadskommunikation och i försäljningsprocessen. Vi bygger och förvaltar digitala plattformar och integrationer med kringliggande system.

 

Under begreppet Utveckling samlar vi den konsultation och rådgivning som Mardi Gras erbjuder inom det tekniska området. E-handels- och webbplatsutveckling, martech, digitala ekosystem och sist men inte minst användarvänlig och genomtänkt design.

Behöver du hjälp med utveckling eller MarTech? Hör av dig!

Strategi

Strategi är ditt företags långsiktiga plan för att växa. Ta reda på var du är, vart du vill nå och rita sedan kartan för hur du ska nå dit. När du jobbar faktabaserat har du betydligt större chans att möta din målgrupp med rätt budskap, via rätt processer och digitala verktyg.

 

Här hittar du mer om undersökningar, branding och varumärkesstrategi, budskap och kommunikation, digitalisering och verktyg.

Läs mer om strategi

Kommunikation

Hur når du ut med ditt varumärke på bästa sätt och hur kan du påverka omvärldens bild av ditt företag? Med rätt budskap, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt, till rätt målgrupp. Ta kontroll över din kommunikation, organisk såväl som köpt.

 

Här hittar du mer om innehåll, reklam, pr, medieköp och betald annonsering.

Läs mer om kommunikation