Umbraco – ett flexibelt CMS som växer i takt med din affär

Umbraco öppnar en värld av möjligheter för din hemsida och din affär. Det är framtidssäkert, kostnadseffektivt och användarvänligt. En composable approach gör att du kan bygga ihop exakt den tech stack du önskar. Ett CMS som anpassar sig efter dig helt enkelt, inte tvärtom.

Varför välja Umbraco CMS?

Det finns många CMS, men finns det något som Umbraco?

Umbraco bygger på Microsofts .NET-teknik som är en av de mest stabila och säkra inom open source*. Det är användarvänligt och vem som helst med datorvana kan redigera och publicera innehåll. Supersmidigt.

Dessutom är det enkelt att bygga ut och integrera med andra affärssystem och är därför utmärkt att använda för din e-handelsplattform. Möjligheterna är många. Detta är några av våra kunders favoriter.

  • Open source
  • Intuitivt användargränssnitt
  • Flerspråksstöd
  • Enkelt att integrera med andra lösningar
  • Hög prestanda
  • Hög säkerhet

Över 730 000 webbplatser världen över använder Umbraco. Bland dem finns flera stora varumärken med komplexa behov som exempelvis Amnesty International, Bliz, Carlsberg Group, Europeiska unionens råd, Jaktia, McDonalds, Serneke och Thomas Cook för att nämna några.

Mardi Gras är Umbraco Gold Partner

Vi gillar Umbraco. Faktum är att vi gillar Umbraco så pass mycket att vi valt att ta alla certifieringar som går att få. Detta har resulterat i att Mardi Gras är en av få Umbraco Gold Partner i Sverige.

* Open source betyder att källkoden är tillgänglig att använda, läsa, modifiera och distribuera för den som vill. Open source ger ofta en lösning med lägre totalkostnad, det är lättare att utveckla och modifiera, det är lättare för andra kodare och leverantörer att ta över, och du är inte beroende av ett företag eller en leverantör för support och säkerhet.

Kontakt

Har du frågor och funderingar om webbplatser? Hör av dig!