Årets Semla 2023: Verman

Årets Semla är glutenfri. Eller inte. Med produkter som Gluten Go och Lactrase har årets mottagare visat både oss och marknaden att matbaserade högtider är till för alla typer av magar. Vi på Mardi Gras säger grattis till årets mottagare av Årets Semla: Verman.

 

För tredje Fettisdagen i rad har Mardi Gras äran och privilegiet att dela ut Årets Semla till en organisation eller företag som har levt upp till sin potential och vågat ta nästa steg i sin marknadsföring. I år tillfaller Årets Semla ett företag som vågat öka takten och gett sig ut på nya okända marknadsföringsvägar. 

Med plattformen Enzymprodukter.se och tillhörande signaturprodukter som Gluten GO och Lactrase GO har årets pristagare under 2022 haft modet att ta ytterligare steg i sina marknadsinsatser. Med nya digitala satsningar som influencer-kampanjer och uppdaterade hemsidor. Med fysiska aktiviteter och tillhörande samplingsutdelningar. Med ny produktdesign och satsningar på Community Management. De har annonserat med video. De har satsat på SEM. De har skapat modeller i 3D. De har medverkat i julkalenderar och producerat foldrar.

De har vågat öka takten och samtidigt varit sann mot sig själv.

Årets Semla Fettisdagen 2023 tilldelas Verman.

Grattis till teamet på Verman till ett fantastiskt marknadsföringsår och till en väldigt välförtjänt, glutenfri eller ej, semla.

Juryns motivering

I en tid av ekonomiska handbromsar och försiktighet har årets pristagare både vågat behålla hastigheten och satsa på fler marknadsföringsvägar. Med allt från digitala satsningar, fysiska samplingsaktiviteter till ny produktdesign har företaget tagit enzymprodukter in på nya arenor och till nästa nivå. Årets Semla 2023 går till Verman. Grattis!

Det här är Verman

Hälsoprodukter med stoltheten av ett finskt familjeföretag
Verman är ett kosttillskotts- och läkemedelsföretag som grundades och ägs av familjen Vertanen. Företaget erbjuder produkter för hälsa och välmående utvecklade med stoltheten av ett finskt familjeföretag, som följer en hälsosam livsstil hela livet.

Med finskt kunnande utvecklar och marknadsför Verman produkter som stödjer ditt välmående, din mage, din hjärna, ditt immunförsvar.

Det här är Årets Semla

Vi älskar Fettisdagen — på franska lämpligt nog Mardi Gras. Så pass mycket att vi dagen till ära varje år delar ut utmärkelsen Årets Semla till någon som gjort något extra i marknadsföringsväg.

De får Årets Semla

Tilldelas varje år ett företag som sedan start trott på sitt varumärke och produkter. Som vågat ha självförtroende i en stor bransch med stora spelare. Ett företag som regelbundet skapat innehåll som har linjerat med varumärket och bidragit till kontinuitet. Alla kan få en bra affärsidé, utmaningen är att förverkliga och fullfölja.

Tidigare vinnare

2022: Huski Wear
2021: Mjau