Mardi Gras Mornings 4 oktober 2022: Rätt plats, rätt tid, rätt person – utan att inkräkta på individens integritet

2022-09-20

Under höstens andra Mardi Gras Mornings kommer Philip Örtegren från Kobler till oss och pratar om hur du kan marknadsföra digitalt utan att använda dig av persondata, även kallat kontextuell marknadsföring.

Det här eventet har redan ägt rum.

Med avstamp i de prövningar som företag ofta utsätts för när det kommer till teknologi för marknadsföring och kommunikation berättar Philip Örtengren hur du placerar ditt budskap i samband med relevant innehåll och når målgruppen när den är som mest mottaglig. Siffror visar att kontextuell marknadsföring har förbättrat människors inställning till reklam med hela 33%. Den respekterar dessutom individens integritet.

Behöver du bättre förstå hur verktyg och system kan samspela och därmed bidra till en bättre kundupplevelse, då är det här morgonen för dig!

Välkommen!

Tid: 4 oktober, 2022 kl. 07:30-09:00

  • 07:30 Frukost och mingel
  • 07:45 Föreläsning
  • 08:45 Diskussion och frågor
  • 09:00 Avslutning

Plats: Mardi Gras Digital, Erik Dahlbergsgatan 3 (gamla Jazzhuset), Göteborg. Närmaste hållplats är Vasaplatsen.

OBS! Det här eventet går endast att delta i på plats😊 Antalet platser är begränsat så anmäl dig så fort du kan, dock senast 30 september.

Så här tänker Kobler om kontextuell marknadsföring

Kobler tror på anständig marknadsföring. Med det menar de marknadsföring som är relevant, som inte är påträngande och som värnar om den personliga integriteten. Därför har de i många år haft som mål att utveckla en ny och effektiv metod där de kan utmana den beteendebaserade annonseringen.

Tack vare sitt nytänkande och duktiga medarbetare har de utvecklat en annonsplattform som är redo att konkurrera ut tungviktare som Google och Facebook.

Deras vapen för att lyckas är kontextuell annonsplacering och hög transparens – helt utan användning av persondata. Genom att placera dina annonser på artiklar med relevant innehåll når du läsarna när de är mottagliga för ditt budskap. Smart reklam som inte inkräktar på användarnas integritet.

Letar du efter en möjlighet att driva effektiv marknadsföring i en transparent annonsplattform, där du har full kontroll? Då kan kontextuell marknadsföring vara någonting för dig.