Snabb leverans av ny webbplats till Götheborg of Sweden

Skeppet Götheborg of Sweden behövde en ny webbplats inför nästa äventyr. Tack vare en effektiv besättning kunde vi lämna den gamla hamnen och nå första publika destination på några veckor.

Tätt samarbete för att nå tight deadline

Med en ny Asien-expedition i kikaren behövde Götheborg of Sweden en ny webbplats med ändrat fokus, byggd på en stabil plattform. På Mardi Gras är vi övertygade om att tät kontakt med kunder och kompanjoner i slutändan främjar alla projekt – och i just det här fallet var det nära samarbetet alla emellan helt avgörande för att webbplatsen skulle bli färdig och fungerande i tid, trots snäv deadline.

En användarvänlig webblösning i Umbraco med koppling till Mailchimp

Resultatet är en webbplats byggd i Umbraco CMS (content management system), med integrationer mot både Mailchimp för e-postmarknadsföring och Open Street Maps för kartfunktion.

Umbraco CMS är lättanvänt, stabilt och hyllas ofta för sin flexibilitet – en trygg famn att lita på om hårda havsvindar börjar blåsa. Möjligheterna är oändliga vare sig det gäller integrationer eller SEO-arbete (sökmotoroptimering), vilket gör Umbraco till det perfekta publiceringsverktyget om man vill ha en webbkostym att växa i.

Om Götheborg of Sweden

Götheborg of Sweden är världens största seglande träskepp. Skeppet är en replika av den ostindiefarare som år 1745 sjönk utanför Göteborgs hamninlopp, byggd i nutid med dåtidens verktyg och byggmetoder. I dag är Götheborg of Sweden både ett historiskt besöksmål och en viktig symbol för Göteborgs Hamn. 2022/2023 seglade hon på nytt.

gotheborg.se

Kontakta oss

Behöver du en ny webbplats eller har du frågor om digital försäljning? Hör av dig!