Branding och varumärkesstrategi

I dag vilar företags möjlighet till framgång i allt högre utsträckning på varumärkets styrka. Det är därför bra att ha en genomarbetad varumärkesstrategi. Vi besitter lång erfarenhet inom varumärkesarbete och har den kunskap som krävs för att stärka din position på marknaden.

Ta ditt varumärke på allvar

Varumärket är en viktig tillgång för ett företag. Att strukturerat jobba med och utveckla sitt varumärke i såväl kommunikation som i hela sin verksamhet har aldrig varit viktigare. Hur uppfattas du av marknaden? Hur många känner ens till ditt varumärke? Ett gediget varumärkesbyggande föder affärer.

Stärk identiteten och bygg relationer

Branding – varumärkesbyggande – handlar om att förvandla sitt varumärke till något värdefullt. Något som målgruppen har förtroende för. Hos oss finns erfarna strateger och kreatörer som kan hjälpa dig med analyser, processer och tips för att både lägga en plan och genomföra den. Oavsett om du vill stärka er identitet internt i företaget eller externt. Eller både och.

Se case inom branding & varumärkesstrategi: Enzymprodukters nya webbplats leder kunden rätt

Varumärkesstrategi

Har du ett helt nytt företag eller behöver du hjälp att underhålla ditt befintliga varumärke? Kanske vill du uppdatera dina företagsvärderingar eller positionera om dig på marknaden? Oavsett vad kan vi kan hjälpa dig med hela resan, från insiktsarbete till färdig plan och genomförande.

Företagsnamn och logotyp

Namn och logotyp är ofta ansiktet utåt för företag. Det är en oerhört viktig del av ett varumärke. Vi har lång erfarenhet av design och varumärkesarbete, och kan hjälpa dig jobba fram både ett företagsnamn och en logga som linjerar med din verksamhet.

Grafisk profil

Många varumärken brottas i dag om utrymme och uppmärksamhet på en och samma marknad. Därför behövs en varumärkeskostym som sticker ut. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy en varumärkesmanual så att din visuella identitet står sig mot konkurrenterna.

Varumärkesstruktur

I de allra flesta organisationer finns det flera produktmärken, namn för olika tjänster och erbjudanden som adderar till eller kanske till och med konkurrerar med huvudvarumärket. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag att strukturera sina varumärkesportföljer för att på bästa vis ta vara på sina tillgångar.

Vi hjälper dig med

  • Företagsnamn
  • Grafisk profil
  • Logotyp
  • Varumärkesstrategi
  • Varumärkesstruktur

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om branding och varumärkesstrategi? Hör av dig!

Undersökningar

Varför gissa när det är så enkelt att veta? Fatta kloka, medvetna beslut baserade på fakta och få ett försprång gentemot dem som litar på magkänsla. Undersökningar ger värdefulla insikter om hur ditt varumärke uppfattas och vad kunderna egentligen tycker.

Läs mer

Budskap och kommunikation

Vet dina kunder att du finns? De flesta kan beskriva sitt erbjudande. Svårigheten är att göra det snabbt och minnesvärt. Du har bara kundens uppmärksamhet i några sekunder. Ta hjälp av Mardi Gras erfarna strateger och kreatörer.

Läs mer

Digitalisering och verktyg

Allt större delar av affärsdrivande verksamhet påverkas av digitaliseringen. Hitta processer och etablera digitala verktyg som driver din affär på bästa sätt. Från marknadsföring och försäljning till leverans och service.

Läs mer