E-handel för B2B och B2C

E-handel är vår “backyard”. Vi har hållit på i över 20 år så vi vet vad vi gör. Oavsett om du har ett B2C-företag och säljer direkt till konsument eller om du har en B2B står vi redo med lång erfarenhet och rätt kunskap i bagaget.

Erfarenhet av e-handel sedan 1997

Vi har över 20 års erfarenhet av att bygga webbutiker. Är du ute efter en erfaren webbyrå som även har kunskap inom strategi och marknadsföring? Då har du kommit rätt. Tack vare vår breda kompetens och erfarenhet inom både webbutveckling, strategi och kommunikation hjälper vi dig att sälja online. Vi gillar digitala affärer.

Vi är Litium Solution Partner

Man skulle kunna säga att vi är experter på e-handelslösningar – både e-handel B2C och e-handel B2B. Vi har full koll på integrationer till både affärssystem, BankID och PIM-system (Product Management Information). Till vår hjälp har vi e-handelsplattformen Litium som funnits med länge och har många användare runtom i världen. Vi tycker Litium är tryggt. Och för att du ska känna dig trygg med oss är Mardi Gras certifierade, och en av få Litium Solution Partners i världen.

E-handel för B2C

Har du en befintlig e-handel du vill optimera eller har du inte tagit steget än till att sälja online? Vi skapar friktionsfria kundupplevelser som genererar digitala affärer, och har bred kunskap inom de allra flesta typer av integrationer.

Webbutik för B2B

Utvecklingen mot en mer digital handel är ett faktum även för B2B-företag och säljer du inte online i dag är det god tid att hoppa på tåget. Du behöver inte ha koll på var du ska börja eller vart du ska – det kan vi hjälpa dig att reda ut. 

Digitala konfiguratorer

Att ha en konfigurator på sin webbplats är ett enkelt sätt att ge dina besökare möjligheten att skräddarsy en egen lösning. Det gör inte bara att kundupplevelsen känns mer personlig, det ger också möjlighet att samla in värdefull information om dina potentiella kunder.

Beställningssystem för återförsäljare

Säljer du via återsäljare? Vi kan hjälpa dig att ta fram den digitala miljön och dialogen för din återförsäljarkår med tillgång till såväl marknadsmaterial som möjlighet att beställa produkter.

Vi hjälper dig med

 • Beställningssystem för återförsäljare
 • Digitala konfiguratorer
 • Drift och supportavtal
 • E-handel B2B
 • E-handel B2C
 • Integrationer mot affärssystem
 • Integrationer mot marknadsplatser
 • Integrationer mot leverantörs-, logistik- och betalsystem
 • Struktur och strategi för e-handelslösningar
 • Uppsättning av målstyrning
 • Uppsättning av digitala säljprocesser för kvalificering av kunder

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om e-handel för B2B eller B2C? Hör av dig!

UX/UI

En optimal användarupplevelse är A och O. Ta tempen på din webbplats och red ut vilka behov dina besökare har. A/B-testning, analys av besökarbeteende och vetenskapligt förankrad UX-design är några verktyg som kan ta din webbplats till nya nivåer.

Läs mer

Marketing Technology

Teknologi blir en allt viktigare del av en marknadsförares vardag. Använd MarTech (Marketing Technology för att samla in data i olika kanaler samt strukturera och analysera den för att bygga optimala, sömlösa kundupplevelser.

Läs mer

Webbplats

Behöver du en digital plattform att sprida ditt budskap på? Eller finns det en befintlig som är i behov av ny design, plats för content eller tillgänglighetsanpassning? Hej och välkommen!

Läs mer