Case

Varje kund är unik. Så här hjälper vi dem att visa det.

 

Den digitala arenan och kommunikationsmarknaden är så komplex att ingen enskild person kan ha full överblick. Ingen enskild medarbetare hos oss heller, utan det är tillsammans som gäller.

 

Eftersom varje kund verkligen är unik, hittar du bland våra case så vitt skilda saker som strategi, e-handelsplatser, undersökningar, medieköp och marketing automation. Den röda tråden? Vårt engagemang – i att alltid få våra kunders affär att växa.

Långsiktigt kommunikationsarbete har tagit Easy-Laser från utmanare till världsledande

Strategi

"Ett helt nytt sätt för oss att kommunicera", säger Easy-Lasers vd. Och resultaten har inte låtit vänta på sig. Så här gick vi tillväga.

Noggrant förarbete gav Strivo en innehållstung men användarvänlig site

Webbplats

Projektet startade med ett noggrant förarbete i form av en förstudie och nulägesanalys över den befintliga webbplatsen. Resultatet blev en användarvänlig webbplats med Umbraco CMS, som trots komplexitet och mycket innehåll upplevs lättnavigerad för både redaktör och besökare.

Ny design och SEO-fokus på Enzymprodukters nya webbplats

Webbplats

Enzymprodukters befintliga webbplats saknade ett tydligt grafiskt manér och innehållet spretade. Med utgångspunkt i ett gediget förarbete tog vi fram en site med nytt visuellt uttryck, användarvänlig menystruktur och sökordsoptimerat innehåll som gav rätt magkänsla.

En skalbar e-handel med plats för inspirerande innehåll åt Huski Wear

E-handel

Outdoor-varumärket Huski Wear startade e-handel med hjälp av Litium commerce. Från barmark till välpistad lagom till vintersäsongen.

Snabb leverans av ny webbplats till Götheborg of Sweden

Webbplats

Götheborg of Sweden, även kallad Ostindiefararen, såg behovet av en ny webbsida byggd på en stabil plattform. Resultatet blev en site med Umbraco CMS som, tack vare hela besättningen, både lämnat sin gamla hamn och nått första publika destinationen på mindre än en vecka.

Nytt backend gav Bovision en snabbare site

Webbplats

Mardi Gras och Bovisions samarbete har pågått under många år, men 2020 bestämde sig Bovision för att satsa hårt på att optimera upplevelsen för besökaren. För att förbättra webbplatsens hastighet byttes därför backendet helt ut. Resultatet blev något av det snabbaste som går att erbjuda.

Case – Trädgårdsresan: Nulägesanalys och framtagning av strategiskt underlag för besöksmålsutveckling

Strategi

Läs om hur Mardi Gras hjälpte Trädgårdsresan med en nulägesanalys och framtagning av strategiskt underlag för besöksmålsutveckling. Vi arbetade tillsammans med Trädgårdsresan för att förstå deras behov och skapa en anpassad lösning som passade deras verksamhet. Upptäck hur vi kan hjälpa ditt företag att utveckla en strategi och skapa en bättre upplevelse för dina kunder. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov.

Varumärkesarbete gav Strivo en helt ny kostym

Strategi

Det svenska finansbolaget Strukturinvest Fondkommision såg behovet av att uppdatera sitt varumärke. Faktum är att de ville ändra det helt. Resultatet blev ett gediget varumärkesarbete med både ny logotyp, ny visuell profil och nytt namn – Strivo.

Konverteringsoptimerad webbplats för Massoptimering

Webbplats

Massoptimering behövde ett omtag av sin befintliga webbplats. Projektet tog avstamp i en förstudie och konkurrentanalys som till slut mynnade ut i en konverteringsoptimerad site med sökordsoptimerat innehåll.

Detaljerad produktinformation och inspirerande innehåll i perfekt symbios hos Norma

Webbplats

Anrika Norma behövde en mer UX-vänlig, mobilanpassad sajt där produktinformation och redaktionellt innehåll gav användaren synergier.

Användarnas feedback satte ramarna för Jaktias hemsida

Webbplats

Behovet att enkelt hitta relevant information satte ramarna, utan att stjäla fokus från sajtens roll som inspiratör för jakt- och fiskeintresserade.

E-handel och digital mötesplats för blåsmusiker målsättningen för Windcrop

E-handel

En förstudie gav viktiga insikter om Windcorp och deras målgrupp. Efter en totalrenovering är windcorp.se en hemsida med användaren i fokus.