Skapa och bygg relationer med PR

Oavsett om det gäller din hemsida, logotyp eller pressmeddelande så påverkar alla dina insatser omvärldens bild av ditt företag. Enkelt förklarat handlar PR, public relations, om att påverka hur kunder, investerare, arbetssökande eller medier uppfattar dig. Vi kan PR.

Styr omvärldens bild av ditt företag

Allt du gör formar omvärldens syn på dig. Det innebär att det går att bygga bilden av ditt företag, både i relation till konkurrenter, i samhällsfrågor eller som arbetsgivare. Att maximera PR kräver långsiktighet, men med tålmodigt och konsekvent arbete kan du få den uppmärksamhet du förtjänar. Det kan hjälpa dig när du vill synas, när det blåser eller när du ska förflytta dig från en plats till en annan.

Erfarenhet från Sveriges största mediehus

Vi har bred kunskap och kan hjälpa dig med allt från pressreleaser och PR-strategier till riktade event och mediebearbetning. Hos oss finns medarbetare med decennier av erfarenhet från landets största mediehus som kan hjälpa dig nå ut där du önskar, med det du önskar och på det sätt du önskar.

Se case inom PR: Klassisk PR generade både publicitet och bransch-nominering

PR-strategi

Egentligen påverkar allt bilden av ditt företag. Erbjudandet, den grafiska profilen, kundtjänst, anställningar och din webbplats. Så var börjar vi? Vart ska vi? Och vilka val bör vi göra? Med en genomarbetad PR-strategi hittar vi vägen och sätter premisserna för framtida insatser.

Omvärldsbevakning

Vad pratar dina kunder om? Vilka ämnen är aktuella i just din bransch? Vad säger dina konkurrenter och vilka politiska beslut är på gång? Med löpande omvärldsbevakning får du de rätta insikterna för just dig.

Medierelationer

Dina nyheter är fantastiska. Men utan rätt relationer till relevanta journalister, influencers eller mediehus kan det vara svårt att få ut ditt budskap. Med decennier av medie-erfarenhet vet vi hur du bygger kontakter med rätt människor.

Produktion

Varje organisation har något att berätta. Det kan handla om erbjudandet, en utmärkelse eller kanske ett jubileumsfirande. Med hjälp av pressmeddelanden och nyheter hjälper vi dig att bygga medvetandet kring ditt företag. Oavsett om det är i form av text, videos eller podd.

Vi hjälper dig med

  • Medierelationer
  • Målgrupp
  • Omvärldsanalys
  • Opinion
  • Produktion
  • PR-event
  • Rådgivning
  • Strategiarbete

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om PR? Hör av dig!

Innehåll

Content is king. Det är sen gammalt. Bra innehåll skapar varumärkeskännedom och driver försäljning. Utgå från din målgrupps perspektiv och skapa innehåll – för alla dina kanaler – som underhåller, inspirerar, utbildar och övertygar.

Läs mer

Medieköp & betald annonsering

Alla kan köpa en annons. Det svåra är att köpa rätt. Maximera träffsäkerheten i köpet av annonsplatser med vår hjälp. Allt från sökmotorannonsering, Instagram och YouTube till uthomhusreklam, radio och native-annonsering.

Läs mer

Reklam

Reklam handlar om rätt budskap, vid rätt tillfälle, i rätt kanal. Ta avstamp i dagens medielandskap och skapa digital eller analog kommunikation som är relevant, attraktiv och effektiv för din målgrupp.

Läs mer