Aktuellt

Det du vet att du vill ha. Plus det du inte visste att du behövde.

 

Den digitala arenan och kommunikationsmarknaden är så komplex att ingen enskild person kan ha full överblick. Ingen enskild medarbetare hos oss heller, utan det är tillsammans som gäller.

 

Varje företag har sitt eget specifika behov av digital kompetens. Mardi Gras har därför ett omfattande erbjudande där vi samlar expertis och skräddarsyr unika lösningar för unika kunder. Som experter på digital försäljning kommer vi att ge dig förslag på både det du vet att du vill ha – och det du inte visste att du behövde.

2023-06-01 | Jennie Eriksson

Mardi Gras Mornings 13 juni: Hitta rätt strategi och taktik för din B2B-försäljning 2023

Event

Seyamak Arkannia från Litium presenterar färska rön och lärdomar om läget inom B2B-försäljning och vi snackar strategier och taktik för 2023.

2023-05-26 | Ebba Ohlson

Från teori till praktik – 9 veckor senare

Nyhet

Ebba Ohlson har precis avslutat 9 veckors praktik på Mardi Gras. Så här sammanfattar hon sin tid hos oss.

2023-05-15 | Jennie Eriksson

Hållbarhetskommunikation – gör det ordentligt eller låt bli

Event

Mardi Gras Mornings #8 handlade om hur man kommunicerar om hållbarhet på ett både legalt och effektivt sätt. Det är inte helt enkelt visar det sig.

2023-04-24 | Jennie Eriksson

Mardi Gras Mornings 9 maj: Hållbarhet i kommunikationen

Event

Denna morgon gästas vi av Erik Ullberg, advokat och managing parter på Wistrand Advokatbyrå. Anmäl dig här.

2023-04-20 | Jennie Eriksson

Framtidens handel kommer ske på digitala marknadsplatser

Nyhet

Mardi Gras Mornings #7 ägnades åt marknadsplatser och vilken roll de kommer spela i framtidens digitala handel. Huvudrollen, om man får tro morgonens föreläsare.

2023-04-06 | Jennie Eriksson

Mardi Gras Mornings 18 april: Varför marknadsplatser?

Event

Martin Kössler och Henrik Klintenberg delar med sig av kunskaper, erfarenheter och tips på hur du kan göra marknadsplatser till en lyckad del av din affärsstrategi.

2023-03-20 | Peter Elvemo

Spara inte på marknadsföringen i lågkonjunktur

Nyhet

På sjätte upplagan av Mardi Gras Mornings avhandlades marknadsföring i lågkonjunktur. Hur ska man göra? Vad säger forskningen?

2023-03-16 | Simon Syrén

Hur ska man som marknadsförare agera i en lågkonjunktur?

Strategi

Att hålla tillbaka är sällan rätt svar har det visat sig. Simon Syrén ger sina bästa lästips till dig som vill ha fakta och lära av historien.

2023-03-08 | Peter Elvemo

Mardi Gras på JS World Conference i Amsterdam — “Allting går snabbare"

Nyhet

45 talare. Tusentals besökare. Allt med fokus på Javascript när Mardi Gras senior frontend developer var på plats i Amsterdam för den årliga JS World Conference 2023.

2023-03-01 | Peter Elvemo

Uppmaningen till B2B-företagen: lyssna på forskningen

Nyhet

Det finns forskning inom marknadsföring — lyssna på den. Det säger Henrik Björklund, vd för Mardi Gras, som med fokus på tillväxt inom B2B bjöd in till den femte upplagan av Mardi Gras Morning under sista tisdagen i februari.

2023-03-01 | Jennie Eriksson

Mardi Gras Mornings 14 mars: Marknadsföring i lågkonjunktur

Event

Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke! Simon Syrén och Mikael Terner från EasyLaser ger sina bästa tips om hur du bör ta dig an marknadsföring i en lågkonjunktur.

2023-02-21 | Peter Elvemo

Årets Semla 2023: Verman

Nyhet

Årets Semla är glutenfri. Eller inte. Med produkter som Gluten Go och Lactrase har årets mottagare visat både oss och marknaden att matbaserade högtider är till för alla typer av magar. Vi på Mardi Gras säger grattis till årets mottagare av Årets Semla: Verman.