Aktuellt

Det du vet att du vill ha. Plus det du inte visste att du behövde.

 

Den digitala arenan och kommunikationsmarknaden är så komplex att ingen enskild person kan ha full överblick. Ingen enskild medarbetare hos oss heller, utan det är tillsammans som gäller.

 

Varje företag har sitt eget specifika behov av digital kompetens. Mardi Gras har därför ett omfattande erbjudande där vi samlar expertis och skräddarsyr unika lösningar för unika kunder. Som experter på digital försäljning kommer vi att ge dig förslag på både det du vet att du vill ha – och det du inte visste att du behövde.

2023-03-20 | Peter Elvemo

Spara inte på marknadsföringen i lågkonjunktur

Nyhet

På sjätte upplagan av Mardi Gras Mornings avhandlades marknadsföring i lågkonjunktur. Hur ska man göra? Vad säger forskningen?

2023-03-16 | Simon Syrén

Hur ska man som marknadsförare agera i en lågkonjunktur?

Strategi

Att hålla tillbaka är sällan rätt svar har det visat sig. Simon Syrén ger sina bästa lästips till dig som vill ha fakta och lära av historien.

2023-03-08 | Peter Elvemo

Mardi Gras på JS World Conference i Amsterdam — “Allting går snabbare"

Nyhet

45 talare. Tusentals besökare. Allt med fokus på Javascript när Mardi Gras senior frontend developer var på plats i Amsterdam för den årliga JS World Conference 2023.

2023-03-01 | Peter Elvemo

Uppmaningen till B2B-företagen: lyssna på forskningen

Nyhet

Det finns forskning inom marknadsföring — lyssna på den. Det säger Henrik Björklund, vd för Mardi Gras, som med fokus på tillväxt inom B2B bjöd in till den femte upplagan av Mardi Gras Morning under sista tisdagen i februari.

2023-03-01 | Jennie Eriksson

Mardi Gras Mornings 14 mars: Marknadsföring i lågkonjunktur

Event

Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke! Simon Syrén och Mikael Terner från EasyLaser ger sina bästa tips om hur du bör ta dig an marknadsföring i en lågkonjunktur.

2023-02-21 | Peter Elvemo

Årets Semla 2023: Verman

Årets Semla är glutenfri. Eller inte. Med produkter som Gluten Go och Lactrase har årets mottagare visat både oss och marknaden att matbaserade högtider är till för alla typer av magar. Vi på Mardi Gras säger grattis till årets mottagare av Årets Semla: Verman.

2023-02-10 | Jennie Eriksson

Mardi Gras Mornings 28 februari: Marknadsföring som tillväxtmotor inom B2B

Event

Den här Mardi Gras-morgonen ägnar vi åt att beskriva och exemplifiera vad forskningen säger om hur tillväxt i B2B-företag skapas, och hur det kan ta sig ut i strategi och taktik.

2023-01-19 | Peter Elvemo

MGM#4: Framtidens hemsidor byggs i moduler

Nyhet

Bygg din hemsida i mindre fristående delar och satsa på Headless lösning. Först då gör du din webb stabil, snabbare och framför allt framtidssäkrad.

2023-01-17 | Peter Elvemo

Mardi Gras nominerad till Årets Byrå 2023

Nyhet

Mardi Gras kan bli utsedd till bäst i Sverige. Det står klart när de nominerade för “Årets byrå” 2023 presenterades.

2021-05-10 | Simon Syrén

Här är facit om marknadsföring i lågkonjunktur

Insikter

I början av covid-pandemin syntes ett välkänt mönster: företag började skära i eller helt strypa sin marknadsföringsbudget. Men är det så klokt? Vad kan vi lära av vår historia?

2021-12-19 | Einar Korpus

Vem är kreatör, egentligen?

Insikter

Den frågan ställer Mardi Gras copywriter Einar Korpus och gräver djupare i den nya kreativitet som kommer ur de nya, digitala förutsättningarna.

2022-11-25 | Peter Elvemo

Undersökning Göteborgsregionens vd:ar om 2023

Nyhet

Vi har gjort en undersökning om vad Göteborgs vd:ar tycker om framtida utmaningar och möjligheter. Vilka är de största prioriteringarna? Vilka kompetenser behövs? Och kommer företagen att rekrytera? Det är några av frågorna som besvaras i rapporten som du kan ladda ner här.