Tjänster

Du är i e-handelsbranschen. Punkt. Alla tycker nog inte att de bedriver e-handel, men det handlar mest om gammal vana. Här är en nyare vana: Att fråga sig om det överhuvudtaget finns företag som inte ägnar sig åt e-handel.

Svaret är enkelt. Varje företag som har en digital närvaro, alltså finns på webben, bedriver någon form av e-handel. Alla företag som har en webbplats har det i första hand som ett säljverktyg. Den som använder webben som ett sätt att sälja ägnar sig åt e-handel.

Finns ditt företag på webben? Ja? I så fall är ni i e-handelsbranschen. Det behöver inte handla om att ha en webbshop och sälja fysiska produkter. Mardi Gras ägnar oss bland annat åt att utveckla e-handelsplatser, däribland webbshoppar.

Du är alltså i e-handelsbranschen. Vi också. Vår egen webbplats, där du befinner dig just nu, är inte en webbshop. Men visst är det en e-handelsplats! Här visar vi upp vad vi kan och vad vi gärna vill sälja. Vi sammanfattar vårt erbjudande under de tre områdena strategi, utveckling och kommunikation. Det är tre väldigt generella ord, som bara betyder något om de fördjupas – och kan kopplas ihop med dig och ditt företag.

Strategi

Läs mer om strategi

Utveckling

Vare sig du säljer produkter eller tjänster, B2B eller B2C har det aldrig varit viktigare att synas och sälja digitalt. Börja med “hard facts” och skapa en användarupplevelse som gör dig till marknadsledare.

Läs mer om utveckling

Kommunikation

Hur når du ut med ditt varumärke på bästa sätt och hur kan du påverka omvärldens bild av ditt företag? Med rätt budskap, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt, till rätt målgrupp. Ta kontroll över din kommunikation, organisk såväl som köpt.

Läs mer om kommunikation

Kontakta oss

Behöver du hjälp med dina digitala försäljning? Hör av dig!