Du är i e-handelsbranschen. Punkt.

Alla tycker nog inte att de bedriver e-handel, men det handlar mest om gammal vana. Här är en nyare vana: Att fråga sig om det överhuvudtaget finns företag som inte ägnar sig åt e-handel.

Svaret är enkelt. Varje företag som har en digital närvaro, alltså finns på webben, bedriver någon form av e-handel. Alla företag som har en webbplats har det i första hand som ett säljverktyg. Den som använder webben som ett sätt att sälja ägnar sig åt e-handel.

Finns ditt företag på webben? Ja? I så fall är ni i e-handelsbranschen. Det behöver inte handla om att ha en webbshop och sälja fysiska produkter. Vi på Mardi Gras ägnar oss bland annat åt att utveckla e-handelsplatser, däribland webbshoppar.

Du är alltså i e-handelsbranschen. Vi också. Vår egen webbplats, där du befinner dig just nu, är inte en webbshop. Men visst är det en e-handelsplats! Här visar vi upp vad vi kan och vad vi gärna vill sälja. Vi sammanfattar vårt erbjudande under de tre områdena strategi, utveckling och kommunikation. Det är tre väldigt generella ord, som bara betyder något om de fördjupas – och kan kopplas ihop med dig och ditt företag.

Strategi är ditt företags långsiktiga arbete för att växa. Utgångspunkten är de tillgångar som redan finns i företaget. Mardi Gras erbjudande inom strategi hjälper dig att svara på frågor som:

  • Var är vi?
  • Varför är vi här?
  • Vart kan eller borde vi gå härifrån?
  • Vad hindrar oss från det?

För Mardi Gras och våra kunder handlar detta oftast om att skaffa insikter och planera för digitalisering, varumärke och kommunikation.

Den digitala miljön är navet i samtida marknadskommunikation och i försäljningsprocessen. Vi bygger och förvaltar digitala plattformar och integrationer med kringliggande system.

Under begreppet Utveckling samlar vi den konsultation och rådgivning som Mardi Gras erbjuder inom det tekniska området. E-handels- och webbplatsutveckling, martech, digitala ekosystem och sist men inte minst användarvänlig och genomtänkt design.

Det har alltid lönat sig att kunna kommunicera. I den digitaliserade samtiden går det knappast att överleva utan omfattande kommunikativa skills. Den kompetens du eventuellt saknar finns hos Mardi Gras. Vi hjälper och avlastar våra kunder med reklamkampanjer, content för digitala och sociala kanaler och ökad räckvidd i alla kanaler. Plus lite till och allt däremellan.